MCS levert LoRaWAN-oplossingen Kerlink

LoRa netwerk

Distributeur MCS (Mixe Communication Solutions) uit Rotterdam gaat de IoT-oplossingen van leverancier Kerlink leveren in de Benelux. Kerlink wil hiermee zijn netwerk met vad-distributeurs laten groeien om uit te breiden naar nieuwe markten en nieuwe geografische gebieden. Zo wil het bedrijf de marktpenetratie vergroten van LoRaWAN-technologie voor publieke netwerken.

‘MCS heeft met verschillende IoT-oplossingenproviders gewerkt, vanaf de vroege begindagen van LoRaWAN’, vertelt cco Jasper den Hartog. ‘Kerlink was toen wat ons betrof de betrouwbaarste partner voor LoRaWAN infrastructuren en dat hebben ze jaar op jaar bewezen.’

Ook Ermeline Lebon, global head of channel sales bij Kerlink, is positief. ‘We willen met dit partnerschap de implementatie van LoRaWAN in de Benelux versnellen. De verticale oplossingen brengen vele voordelen, gebruikmakend van het langeafstands- en laag energieverbruik van de LoRa-technologie.’

Het Rotterdamse MCS biedt IoT-oplossingen en private communicatienetwerken. Het bedrijf is specialist op het gebied van private gsm, private lte, private VoLTE en private LoRa. De onderneming heeft ook een vestiging in het Belgische Vilvoorde.

Kerlink Group is leverancier van end-to-end netwerkoplossingen voor het internet of things (IoT), ten dienste van telecombedrijven, bedrijven en overheden wereldwijd. De Franse onderneming is opgericht in 2004 en heeft het hoofdkantoor in Thorigné-Fouillard (Bretagne).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-27T14:42:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.