Dividino Belux tekent akkoord met Alpha'in

Distributeur Dividino Belux, onderdeel van Dividino Group uit Rotterdam, heeft een akkoord getekend met Alpha'in. Beide partijen gaan hun commerciële activiteiten bundelen.

Dividino en Alpha’in werken al bijna twintig jaar samen. De samenwerking waarbij Dividino optrad als distributeur voor merken als PanzerGlass, General Mobile Android One smartphones en Duracell Mobile, zette beide partijen om nog verder de krachten te bundelen.

Alpha’in brengt de eigen merken in, waaronder Crosscall, Motorola Dect, Ideus accessoires en een reeks producten voor zowel operatoren als retail- en b2b-resellers. Ook de werknemers worden in de nieuwe organisatie ondergebracht die Dividino Alpha’in gaat heten.

Alpha’in ging in 1999 van start in Charleroi en is vooral actief in Franstalig België. Dividino Group levert vanaf het begin van zijn oprichting aan Alpha’in. Fabrikanten en vendors die actief willen zijn in België, Luxemburg en Nederland kunnen nu hun strategie, acties en promoties voor deze drie regio’s uitwerken met deze groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-08T15:20:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.