ACA IT-Solutions is platinum partner Liferay

Certificaat

Liferay, leverancier van bedrijfssoftware, benoemt ACA IT-Solutions (ACA) tot platinum partner. Hiermee stijgt ACA van niveau Gold naar Platinum. Het bedrijf behaalt deze status vanwege de betrokkenheid bij en focus op de Liferay-oplossingen in de Benelux en het niveau van implementatie van Liferay bij klanten.

Koen van Dillen, partnermanager bij Liferay Benelux: ‘Ik zie dat bestaande klanten het Liferay Digital Experience Platform inzetten voor nieuwe projecten. Partners zoals ACA spelen in op deze behoeften uit de markt.’ Kundige en innovatieve partners zijn belangrijk voor Liferay, aldus Van Dillen. ‘De Benelux-markt groeit en partners die hierop inspelen, groeien in niveau van partnerschap. Hierbij is goed advies en betrokkenheid belangrijk.’

Ronny Ruyters, ceo bij ACA, over de nieuwe status: ‘We zijn blij om als enige in België erkend te zijn als platinum partner. Het is voor ons het teken dat Liferay onze kennis en expertise waardeert. We werken nauw met Liferay samen en blijven dit ook doen om onze Liferay-projecten naar een hoger niveau te tillen.'


ACA en Liferay

De kennis van ACA op het gebied van Liferay-oplossingen resulteerde voor het bedrijf al eerder in het winnen van de Liferay Community Excellence Award, een blijk van betrokkenheid en bijdragen in de community. ACA won deze award recentelijk voor het vierde jaar op rij. Het bedrijf heeft drie kantoren in België (Hasselt, Olen en Gent).

Liferay is leverancier van enterprise open source portals. Het bedrijf heeft organisaties als Carrefour, Cisco Systems, Danone, FNV, Fujitsu, Lufthansa Flight Training, Open Universiteit, Siemens, Stichting Philadelphia Zorg en de Verenigde Naties als klant. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-30T10:55:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.