Kenneth del Rio van Heese is channelmanager VMware

Dit artikel delen:

Kenneth del Rio van Heese heeft een nieuwe rol binnen VMware. De voormalige marketingmanager is per 1 april aangesteld als channelmanager Benelux. Vanuit die rol gaat hij bestaande en nieuwe partners ondersteunen bij het vormgeven en uitbouwen van het partner-ecosysteem in Nederland, België en Luxemburg. Del Rio van Heese volgt Stef Koopman op.

Kenneth del Rio van Heese werkt sinds juli 2012 bij VMware in Utrecht. De afgelopen jaren heeft hij als senior marketingmanager leiding gegeven aan het Benelux marketingteam. Daarvoor werkte hij als commercial segmentmanager bij Vodafone. Del Rio van Heese startte zijn carrière bij Dell, waar hij diverse rollen vervulde waaronder EMEA business manager Workstations en product marketingmanager client solutions.

Bart Coole, algemeen directeur van VMware België en Luxemburg, zegt dat de nieuwe kanaalmanager bij VMware al jaren met de Benelux-partners samenwerkt. ‘Kenneth beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om onze partners te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle projecten bij hun klanten.’

Del Rio van Heese volgt Stef Koopman op binnen VMware. Op LinkedIn laat Koopman weten dat hij VMware verlaat voor een nieuwe uitdaging. Wat hij gaat doen, is nog niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-10T12:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.