Telindus is eerste Cisco support services partner

Dit artikel delen:

De Utrechtse netwerkleverancier Telindus, een dochteronderneming van het Belgische Proximus, is door Cisco benoemd tot Cisco application centric infrastructure (aci) partner support service (pss). Telindus is in Noord-Europa de eerste organisatie met deze partnerstatus. Dit betekent dat de organisatie als eerste support services mag leveren op Cisco aci-omgevingen.

Om voor deze partnerstatus in aanmerking te komen moeten Cisco-partners onder andere beschikken over een supportorganisatie met gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers die kennis en kunde hebben rondom het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van een aci.

Kortere time-to-market

Cisco aci is een software defined networking (sdn)-oplossing die een netwerk biedt met vereenvoudiging van beheer. Ook is het mogelijk om de uitrol van een netwerk automatisch te programmeren, waarmee onder andere de time-to-market om een server beschikbaar te stellen volgens de leverancier vele malen wordt verkort en het programmeerwerk van securityfilters overbodig wordt.

‘De accreditatie van Cisco onderstreept onze kennis en kunde om complexe omgevingen te migreren, onderhouden en continu te verbeteren. We zijn ontzettend trots dat wij als eerste organisatie in Noord-Europa deze status hebben behaald.’ Rob de Wildt, directeur services sales Nederland bij Cisco: ‘De organisatie realiseert het complete proces van design tot beheer met eigen experts in iedere fase, waarbij hun specialistische technische kennis en ervaring worden omgezet in advies en support. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat de beste oplossingen worden geïmplementeerd en maximaal rendement blijven opleveren voor de business.’

Telindus is een leverancier op het gebied van access, connectiviteit en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support. Het is een dochteronderneming van het Belgische telecombedrijf Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-30T11:58:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.