Dell Technologies komt met Advantage-raamwerk

Dell Technologies World 2018

Dell Technologies wil het voor partners eenvoudiger maken om het volledige portfolio van alle bedrijfsonderdelen aan te bieden. Daarvoor is het zogenaamde Dell Advantage-raamwerk tijdens de Global Partner Summit 2018 in Las Vegas aangekondigd. Dit evenement vindt gelijktijdig plaats met Dell Technologies World.

De Dell Technologies-familie bestaat Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware. Ieder bedrijfsonderdeel beschikt over een eigen partnerprogramma. Dell wil het via zijn nieuwe Advantage Framework voor partners eenvoudiger maken om het volledige portfolio van Dell Technologies aan te bieden. De individuele partnerprogramma’s van de bedrijfsonderdelen blijven bestaan.

Dell EMC

Het nieuwe raamwerk is naar eigen zeggen complementair aan het Dell EMC-partnerprogramma, waar ook diverse updates zijn aangekondigd. Zo beschikt dat bedrijfsonderdeel nu over een Ready Stack-programma. Dit programma moet het voor partners eenvoudiger maken om converged stacks te bouwen op basis van de Dell EMC infrastructuur-oplossingen.

Daarnaast werkt Dell EMC aan nieuwe competenties (solutions competency). Deze week is die voor internet of things toegevoegd. Later dit jaar komen hier nog vier competenties bij, te weten high performance computing, data-analyses, bedrijfsapplicaties en security.

Tot slot is het beloningssysteem verbeterd en draagt het een nieuwe naam: Dell EMC MyRewards Program.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-01T08:04:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.