F-Secure wil in België groeien via DSD Europe

Dit artikel delen:
vlaggen

F-Secure integreert in het digitale platform van distributeur DSD Europe. De Finse cybersecurity-specialist probeert zo onafhankelijke resellers via dit digitale platform zijn softwareoplossingen aan de man te brengen. Dit met het doel om in met name België en Frankrijk te groeien.

F-Secure startte twee jaar geleden met een Retail-divisie in België en Frankrijk en zegt inmiddels de meerderheid van nationale winkelketens te bedienen. Nu wil de securityleverancier het nationale netwerk uitbouwen, met een focus op onafhankelijke resellers.

Het Finse bedrijf sluit hiervoor een samenwerkingsovereenkomst met DSD Europe, een Nederlandse distributeur met internationale vestigingen in Zwevegem (België) en Parijs. Het integreert daartoe in het platform van DSD.

‘Het digitale platform van DSD Europe sluit aan op de behoefte van lokale en onafhankelijke resellers aan meer flexibiliteit en directheid’, vertelt Fergus Leleu, commercieel directeur België en Frankrijk bij F-Secure. ‘Dankzij deze 100 procent digitale distributie via het DSD Europe-platform kunnen we onze activiteiten beter afstemmen op de dagelijkse bedrijfsvoering van onze partners. Hiertoe bieden we hen onder meer de mogelijkheid om direct licenties en authenticatiecertificaten te genereren via de interfase van DSD.

Via deze samenwerking verwachten beide partijen in de Belgische en Franse markt en andere Europese landen te groeien.

DSD Europe

DSD Europe, opgericht in 2009, biedt cloud-oplossingen, licenties en electronic software delivery (esd-)software vanuit het DSD-platform. De Nederlandse organisatie beschikt naast het hoofdkantoor in Rosmalen over kantoren in het Belgische Zwevegem en Parijs. Het bedrijf heeft 25 medewerkers in dienst. Zij bedienen naar eigen zeggen ruim vijfduizend resellers. DSD Europe realiseerde in 2017 een omzet van twaalf miljoen euro, waarvan drie miljoen euro in Frankrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-23T15:46:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.