Tech Data integreert met Dell EMC’s OSC

Puzzel

Tech Data biedt zijn Europese klanten toegang tot de Online Solutions Configurator (OSC) van Dell EMC, een zelfservice-portaal voor onder meer configuratie en offerte-aanvragen van Dell EMC-producten. De tool is bereikbaar via Intouch, de online productcatalogus van de Amerikaanse distributeur.

De Online Solutions Configurator-tool is gekoppeld aan de Dell EMC 'build to order'-productieprocessen. Tech Data ontvangt aanvragen rechtstreeks vanuit de OSC-tool en genereert een offerte voor de klant via het Intouch-platform. Klanten kunnen bedrijfsoplossingen aanvragen voor ruim duizend Dell EMC-producten, waaronder servers, netwerken, storage, schakelaars, rek infrastructuur, eindgebruiksverwerking, software en randapparatuur.

‘De integratie van OSC in Intouch geeft Tech Data-klanten de mogelijkheid om oplossingen te configureren en te bouwen en prijzen aan te vragen’, vertelt Jason Boxall, vice president vendors & alliances bij Tech Data Europe. ‘Hiermee wordt de efficiëntie verhoogd en de time to market verkort.’

Tech Data Corporation distribueert technologische producten, services en it-oplossingen. Samen met 115.000 resellers is de Amerikaanse firma actief in meer dan honderd landen. Het Nederlandse verkoopkantoor is gevestigd in Bodegraven, het Belgische kantoor staat in Ternat.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-24T15:43:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.