Plat4mation is Triple Gold-partner ServiceNow

Plat4mation heeft de Triple Gold partnerstatus bij Servicenow, een Amerikaanse it-leverancier in service management software, bereikt. Dit betekent dat het bedrijf bij de drie partnerprogramma’s, te weten sales, services en technologie, de gouden status heeft behaald.

ServiceNow biedt drie partnerprogramma's die zijn onderverdeeld in bronzen, zilveren en gouden statussen. Plat4Mation is sinds oktober 2017 Servicenow Gold Partner als servicespartner. Recente is het bedrijf ook erkent als gold-partner voor zowel de technologie- als salespartnerprogramma's. Het Utrechtse bedrijf, met ook een vestiging in het Belgische Mechelen, zegt het enige bedrijf ter wereld te zijn met deze Triple Gold onderscheiding. 

‘We richten ons uitsluitend op Servicenow en deze focus vertaalt zich nu in het bereiken van deze drievoudige Gold Partner status’, vertelt Elmer de Valk, ceo en medeoprichter van Plat4mation. ‘Servicenow blijft snel groeien en voedt daarmee de vraag naar gecertificeerde resources die expertise kunnen leveren voor het groeiend aantal modules op Servicenow-projecten. Ook de applicaties die wij in de Servicenow-store aanbieden leveren een bijdrage aan ons succes in de Servicenow-markt.’

Knowledge18

Channelweb sprak tijdens Knowledge18, de jaarlijkse gebruikersconferentie van Servicenow, al met PLatf4mation. Toen ontving het een award voor het aantal behaalde Servicenow-certificeringen. Het is namelijk de nummer drie in de EMEA-regio met het aantal gecertificeerde consultants. Tijdens dat gesprek gaf De Valk al aan dit jaar de triple gold-status te willen behalen.

Tijdens die conferentie kondigde de Amerikaanse it-leverancier verbeteringen aan zijn partnerprogramma aan. Zo gaat het werken met een nieuw puntensysteem om hogere partnerstatussen te behalen.

Plat4mation

Plat4mation is een Servicenow-partner op alle drie de gebieden, namelijk voor de verkoop (sales), dienstverlening (services) en productontwikkeling (technology). Daarnaast is het geautoriseerd als trainingspartner. Het bedrijf, opgericht in 2013, beschikt over kantoren in Utrecht en sinds 2016 in het Belgische Mechelen. Het heeft meer dan tachtig man in dienst, waarvan de meerderheid (zo’n zestig) in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-12T14:33:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.