Gents Docbyte opent kantoor in Portugal

Dit artikel delen:

Enterprise information management (eim)-leverancier Docbyte uit Gent opent een kantoor in het Portugese Oeiras (vlakbij Lissabon). Vanuit deze locatie wil het bedrijf groeien in de Iberia regio (Portugal als Spanje). Jorge Bento is hier aangesteld als regiomanager is verantwoordelijk voor de groei van de bedrijfsactiviteiten in deze regio.

Docbyte, opgericht in 2006, helpt organisaties bij hun digitale transformatie. Het richt zich onder meer op de digitalisering van zakelijke transacties en het uitbannen van papier. Daarnaast biedt het oplossingen voor een mobiele werkplek en helpt het organisaties bij het automatiseren en stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Dit doet het in samenwerking met partners zoals Box, OpenText en Xerox. Het bedrijf richt zijn dienstverlening op de financiële-, verzekerings-, publieke en zorgsector.

Het bedrijf opent nu een kantoor in kantoor in het Lagoas Park in Oeiras, een Portugees bedrijvenpark. ’Vanuit het kantoor in Portugal worden de Docbyte-operaties in de Iberia-regio aangestuurd. Dit stelt ons in staat om met klanten in deze regio een strategische lange termijn samenwerking aan te gaan’, vertelt Docbyte-ceo Frederik Rosseel.

Het nieuwe kantoor staat onder leiding van regiomanager Jorge Bento, volgens Rosseel is dat een bekend gezicht in het Portugese en Spaanse informatiemanagement-domein. Hij wordt verantwoordelijk voor de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en het beantwoorden en ondersteunen van verzoeken van klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-06T10:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.