G-company is Google Cloud Sales Partner of the Year

Cloud award

G-company, een Utrechtse specialist op het gebied van Google en Salesforce cloudoplossingen, heeft de Google Cloud Sales Partner of the Year gewonnen. De award is uitgereikt tijdens de jaarlijkse Google Cloud Next Partner Summit, die van 24 juli tot en met 26 juli plaatsvindt in San Francisco.

De prijs is volgens Google een erkenning van de bewezen verdiensten van G-company binnen het Google Cloud ecosysteem. De it-dienstverlener helpt klanten hun organisatie te veranderen door processen te verbeteren, mensen slimmer te laten werken en technologische bedrijfsmiddelen te vervangen. De visie van de in 2007 opgerichte G-company is volgens oprichter David Saris dat uiteindelijk alles naar de cloud gaat. Het bedrijf gelooft naar eigen zeggen dan ook heilig in cloud technology oplossingen en keuzevrijheid.

In 2017 werd G-company, dat ook een vestiging in het Belgische Mechelen heeft, tijdens het evenement, waar Google Cloud partners van over de hele wereld samenkomen, nog beloond met de Google Cloud 2016 EMEA Partner Award voor Chrome & Android Devices Ecosystem Success.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-24T11:20:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.