Google-partners Qlouder en CTS fuseren

Google Cloud Platform

Qlouder uit Maarssen en het Britse Cloud Technology Solutions (CTS) fuseren. De Google-partners bedienen al langer samen de Nederlandse en Britse markt en claimen via de fusie het gehele Google Cloud-portfolio aan te kunnen bieden. Dit met als het doel om nieuwe klanten in heel Europa op te tekenen. Beide bedrijven blijven hun eigen merknaam voeren in hun thuismarkt.

De partijen, beide Google Cloud Premier Partner, zeggen middels de fusie het gehele Google Cloud-aanbod te kunnen aanbieden. Dat omvat zowel het Google Cloud Platform (GCP) als de G Suite en Chrome. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in applicatieontwikkeling, cloudinfrastructuur, transformatie, big data en machine learning.

‘Gezamenlijk kunnen we een breder scala aan services aanbieden over de gehele Google Cloud’, legt Stefan Hogendoorn, medeoprichter van Qlouder, uit. ‘De gerealiseerde schaalvergroting en de expertise van ons gedeelde team maakt het voor ons mogelijk om nog meer expertise aan te bieden aan bedrijven over vele sectoren in geheel Europa. Of het nu een cloudmigratie is, een applicatie om alle bedrijfsprocessen te ondersteunen, het implementeren van machine learning-oplossingen, of alle drie.’

Hogendoorn zegt nieuwe klanten in heel Europa te willen werven. ‘Via de fusie kunnen we onze aanwezigheid versterken en uitbreiden op een moment dat de markt voor onze expertises groeit. Wij zien dit als een kans om de Europese markt aan te boren als de aanbieder van een volledige Google Cloud-oplossing.’

CTS beschikt over kantoren in Manchester (hoofdkantoor), Londen en Edinburgh. Het kantoor van Qlouder is gevestigd in Maarssen. Door het samengaan van beide bedrijven, ontstaat een team van honderdvijftig medewerkers verspreid over de twee landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-09T09:50:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.