Nuvias verzorgt Benelux-distributie voor Forcepoint

Dit artikel delen:
Forcepoint™ lanceert SureView® Insider Threat wereldwijd

De Amerikaanse securityleverancier Forcepoint stapt in de Benelux-markt en heeft daartoe een distributieovereenkomst gesloten met Nuvias.

Forcepoint levert cybersecurity vanuit een menselijk oogpunt. De producten richten zich op menselijk handelen. Ze variëren van insider threat detection, cloud-based applicatiebeveiliging, netwerkbeveiliging tot databeveiliging. Het bedrijf bestaat al twintig jaar en levert zijn producten naar eigen zeggen aan ruim twintigduizend overheden en bedrijven wereldwijd.

Tijd om te investeren

Nuvias is al distributeur van Forcepoint in het Verenigd Koninkrijk en in de Duitstalige landen. ‘We zijn verheugd om dit partnerschap te kunnen uitbreiden naar de Benelux’, zegt Neal Lillywhite, vice president EMEA channel bij Forcepoint. Volgens hem is het nu de tijd om te investeren in diensten die de kanaalpartners en zakelijke klanten van Nuvias in staat stellen om efficiënte technologische oplossingen te implementeren.

Nuvias heeft in Nederland drie vestigingen. In Amsterdam zit de networkingtak, in Oud-Beijerland de unified communications-tak en in Veldhoven de cyber security-tak.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-10T15:48:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.