T-Systems is Platinum Reseller van SAP

T-Systems

T-Systems is betiteld tot Global Platinum Reseller Partner van SAP. Het Duitse bedrijf, met vestigingen in Brussel en Vianen, zegt dat er slechts tien end-to-end ict-dienstverleners over deze status beschikken.

Deze platinumstatus is de hoogste categorie binnen het SAP reseller-programma. ‘Resellers met deze erkenning beschikken over de uitgebreide en specialistische SAP-kennis die wereldwijd wordt ingezet met lokale ondersteuning’, legt Elena María Ordóñez del Campo uit. Zij is verantwoordelijk voor het SAP-partnership bij T-Systems. Op wereldwijd niveau heeft de onderneming onlangs twee grote vliegvelden in Brazilië en een ziekenhuis in Botswana voorzien van SAP S/4Hana.

T-Systems heeft vierduizend SAP-experts in huis en heeft ervaring met meer dan duizend SAP-projecten. Het bedrijf beschikt bovendien over 67 SAP-delivery centers over de hele wereld. Eerder dit jaar ontving de ict-dienstverlener al de Partner Excellence Award 2018 als ‘servicepartner van het jaar’ voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika.

T-Systems is actief in ruim twintig landen. Het bedrijf heeft 37.900 medewerkers in dienst en realiseert een omzet van circa 6,9 miljard euro (boekjaar 2017).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-24T14:59:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.