Duineveld versterkt Benelux-sales Zyxel

Dit artikel delen:

Gerard Duineveld

De Taiwanese leverancier van netwerk- en telecomoplossingen Zyxel Communications stelt Gerard Duineveld aan als salesverantwoordelijke voor de Benelux. Eerder werkte hij onder meer voor KPN en Vodafone. Bij Zyxel houdt hij zich bezig met business development en het ondersteunen van de value-added resellers van het bedrijf.

Duineveld valt onder Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux, die eindverantwoordelijk blijft 
voor het kanaal en de gehele sales.

Zyxel heeft afgelopen jaar een nieuw partnerprogramma, ZAP, geïntroduceerd. Om meer value-added resellers te laten aansluiten en hen vervolgens te begeleiden, is Gerard Duineveld aangenomen. Zijn speerpunten worden business development en het proactief ondersteunen van resellers.   

Distributie

Het Taiwanese Zyxel is wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-21T14:33:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.