Zerto voegt channel- en cloudteams samen

Leverancier stelt Jim Ortbals (ex VMware/Cisco) aan als nieuwe channeldirecteur

Cloud

Zerto, leverancier van herstel- en bedrijfscontinuïteit software, stelt Jim Ortbals aan als directeur voor het wereldwijde partnerkanaal en de cloudverkoop. Ortbals, die eerder channelmanager was bij VMware en Cisco, gaat de channel- en cloud-teams van Zerto samenvoegen en aansturen op basis van één geïntegreerde partnerstrategie. Het doel hiervan is het netwerk van cloud service providers (csp's) en channel-partners van Zerto verder te laten groeien.

Zerto introduceerde eind 2012 zijn csp-model. Sindsdien is zijn netwerk van cloudpartners naar eigen zeggen gegroeid tot ruim 350 csp’s, waaronder Rackspace, Sungard, Orange en Iland.

Hybride samenwerking

"Er ontstaan samenwerkingen tussen distributeurs, resellers en csp’s, waardoor de traditionele grenzen vervagen. "

‘De csp-markt maakt een onstuimige groei door, en traditionele partners zijn op zoek naar manieren om een graantje mee te pikken van de sterke cloud-focus in de it-sector’, zegt Ortbals. ‘Er ontstaan samenwerkingen tussen distributeurs, resellers en csp’s, waardoor de traditionele grenzen vervagen. Zerto is een 100 procent op het kanaal gerichte onderneming met meer dan 2200 csp-, kanaal- en technologiepartners. Onze nieuwe geïntegreerde channel-organisatie zal de aanzet geven tot nieuwe hybride samenwerkingsvormen die iedereen legio groeikansen en andere voordelen opleveren.’

Ortbals

Voor zijn indiensttreding bij Zerto was Ortbals actief in diverse channel-functies bij VMware. Daarvoor gaf hij leiding aan de wereldwijde verkooporganisatie van Voss Solutions en werkte hij als salesmanager bij Allot Communications en Cisco. Ortbals studeerde af aan de faculteit Management Information Systems van de Universiteit van Miami.

Zerto

Zerto is een Israëlische softwareleverancier. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door de broers Ziv en Oded Kedem. Het telt vierhonderd medewerkers verspreid over acht kantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-04T15:51:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.