Pure Storage komt met nieuw distributeursprogramma

Speciaal voor zijn distributeurs in de EMEA-regio heeft Pure Storage een nieuw programma geïntroduceerd. Het is bedoeld om distributeurs strategische ondersteuning te bieden, zodat ze kunnen groeien, opschalen en uitbreiden naar nieuwe markten.

Volgens de fabrikant van flash-arrays voor zakelijke opslag, vergroot en versterkt het programma zijn commitment aan een marktbenadering waarbij de partners centraal staan. Het maakt groei, opschaling en uitbreiding naar nieuwe markten mogelijk en verbetert de mogelijkheid om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten, aldus de leverancier.

'Pure bouwt nu een distributienetwerk dat als taak heeft de groei van de value added resellers (var's) in de regio mogelijk te maken en te stimuleren', gaat de fabrikant verder. 'Het programma bevat elementen waarmee distributeurs een autonome 'Pure Certified'-praktijk kunnen bouwen. Stimulering van business development wordt aangevuld met verdere investeringen in het programma en marketingondersteuning, alsook in systemen, tools en processen.' 

In nauwe samenwerking

In Nederland zijn onder meer Copaco en Arrow distributeurs van Pure Storage. Het nieuwe programma kwam tot stand in nauwe samenwerking met de distributeurs. 'Met het programma kunnen wij het resellerkanaal van Pure ondersteunen', zegt Eric Nowak president Enterprise Computing Solutions bij Arrow EMEA. Volgens hem heeft het een duidelijke focus op de behoeften van de klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-03T14:33:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.