Christian Peters nieuwe channelmanager Lenovo Benelux

Dit artikel delen:

Christian Peters

Lenovo benoemt Christian Peters tot channelmanager voor de Benelux-regio. Ook draagt hij verantwoordelijkheid voor de markt van midden- en kleinbedrijven. Peters start per 1 mei en rapporteert aan Maarten Guijt, algemeen directeur bij Lenovo voor de Benelux. Hij rapporteert op zijn beurt weer aan François Bornibus, president EMEA.

In zijn functie is Peters verantwoordelijk voor de groei van Lenovo in de midden- en kleinbedrijf-markt en voor de groei en het versterken van Lenovo’s positie in de Belgische en Nederlandse channelmarkt. Doel is om uiteindelijk een stabiele nummer één-positie in de Benelux te veroveren. Christian Peters is al ruim vijfentwintig jaar werkzaam in de it-industrie. Hij werkte eerder voor bedrijven als HP, Tech Data en Paradigit.

Lenovo

Lenovo zette zich wereldwijd op de kaart als computerfabrikant met de overname in 2005 van de pc-divisie van IBM; in 2014 volgde ook nog de x86server-tak van Big Blue. De Chinese computerfabrikant nam in juli 2016 ook de pc-tak van het eveneens Japanse NEC over, via een in Amsterdam gevestigde joint venture. Laatstgenoemde fabrikant heeft een minderheidsbelang in deze joint venture, waarin de pc-activiteiten van NEC zijn ondergebracht. Eind 2017  lijfde het ook de pc-tak van Fujitsu in.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-08T11:52:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.