M-Files-partners verenigen zich in joint venture

M-Files-partners Enjoy & Deploy uit Zoetermeer, Host Access Solutions uit Almelo, Office in a Box uit Deventer en Softadvice uit het Belgische Brussel gaan samen verder als de Benelux Group. De joint venture wil grotere bedrijven en organisaties bedienen.

Het gaat om een joint venture waarbij elk bedrijf een kwart van de aandelen in zijn bezit heeft. Aan de leiding staan drie partners. Patrick Vervloesem van Softadvice houdt zich bezig met sales, Ronald Uitslag van Host Access Solutions met productontwikkeling en Ruud van Graafeiland met marketing.

Ruud van Graafeiland van Enjoy & Deploy geeft aan dat de huidige bedrijfsnamen in gebruik blijven, vooral als het gaat om niet-M-files-implementaties, zoals Office 365. Verder stelt hij dat de nieuwe groep openstaat voor andere M-Files-partners voor een samenwerking of mogelijke toetreding tot de Benelux Group.

Naast de implementatie van M-Files focust de Benelux Group op het realiseren van software- integraties, onder andere met Exact, Workbook, Scansys, Chronoscan, SignRequest, Validsign en Company Info.

M-Files

Het Finse M-Files biedt een intelligent information management-platform dat bedrijven helpt hun documenten en informatie te beheren. Het bedrijf gebruikt hiervoor metadata en kunstmatige intelligentie (ai) en werkt naar eigen zeggen systeem-onafhankelijk. Het hoofdkantoor van M-Files zetelt in Tampere (Finland). Ook is er een vestiging in Plano (Texas). De onderneming is opgericht in 1989.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T11:30:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.