Intracto en Luon worden Umbraco Gold Partner

De digitale agentschappen Intracto en Luon mogen zich voortaan Umbraco Gold Partner noemen. Gold Partners zijn gecertificeerd en nemen actief deel aan de ontwikkeling van Umbraco-software. Hiervoor voorziet Umbraco vele voordelen, zoals ondersteuning en Umbraco Certified Training.

Umbraco is een van oorsprong Deens cms voor het ontwerpen en beheren van websites. Martijn Vervoordeldonk, managing director van Intracto in Nederland, heeft er al tien jaar ervaring mee. ‘En van die keuze hebben we nog geen seconde spijt gehad’, zegt hij. ‘We zien Umbraco als oplossing voor veel van onze projecten. De drie belangrijkste trefwoorden van Umbraco zijn: stabiliteit, veiligheid en veelzijdigheid.’ Inmiddels werken meer dan 150 door Intracto ontwikkelde websites met Umbraco, onder meer de platformen van Klokgroep, U-center en Maxado.

Ook bij Luon België kennen ze Umbraco goed. Managing partner Serge Van de Zande: ‘Umbraco is een gebruiksvriendelijk systeem en het geeft ons alle vrijheid om websites te bouwen en performant te houden, zowel on-premise als via de cloud. Ook heeft Umbraco een uitstekende naam wat betreft support en training.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-21T12:59:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.