Copaco levert software Micro Focus

samenwerking

Ict-dienstverlener Copaco levert vanaf begin deze maand het volledige portfolio van Micro Focus. Met deze toevoeging hebben de partners van Copaco toegang tot alle oplossingen die Micro Focus te bieden heeft om de infrastructuur van een organisatie te bouwen, te beheren, te beveiligen en te analyseren.

Jasper Wenselaar, partnermanager bij Micro Focus, geeft aan dat door de distributiedeal het bedrijf partners gerichter totaaloplossingen kan aanbieden. ‘Klanten hebben steeds vaker behoefte aan een totaaloplossing. Met Copaco als value added distributeur en hun uitgebreide netwerk van partners, plus de kennis van Micro Focus en Copaco gebundeld, kunnen we gerichter totaaloplossingen aanbieden die toegevoegde waarde hebben voor partners.’

Copaco en Micro Focus

Ict-distributeur Copaco is actief in de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf telt vierhonderd medewerkers en levert computers, printers, netwerken, data-storage, mobiele telefonie, software, elektronica voor consumenten en industriële klanten, led en domotica oplossingen. Het dienstenaanbod bestaat uit diensten op het gebied van servers, storage, mobility, cloud en de afhandeling van administratieve processen en klantcontact in de logistiek (logistic fulfillment).

Micro Focus, opgericht in 1976, is een softwarebedrijf dat zich richt op opkomende technologieën en  bedrijven helpt om sneller te innoveren. Het hoofdkantoor van de onderneming zetelt in het Britse Newbury. Een andere vestiging staat in het Amerikaanse Rockville.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-02T11:56:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.