Schneider Electric kies supply chain-platform Shippeo

Supply chain

Schneider Electric kiest voor Shippeo als supply chain-leverancier. Het Franse technologieconcern zet het Shippeo-platform in om inzicht te krijgen in de realtime locatie, status en expected time of arrival (eta) van al zijn uitgaande leveringen.

Schneider Electric zal het Shippeo-platform in eerste instantie toepassen voor het volgen van alle uitleveringen van de magazijnen naar distributiepartners. Zo kan het bedrijf snel leveringsproblemen identificeren en proactief met de partners en klanten communiceren. De transportprestaties zullen bovendien objectief worden gemeten en gemonitord.

Schneider Electric is specialist in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woonhuizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Het van oorsprong Franse concern is opgericht in 1836 en heeft wereldwijd vestigingen.

Shippeo, opgericht in 2014, helpt internationale bedrijven om realtime logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Het bedrijf heeft klanten als Carrefour, Faurecia, Auchan en Leroy Merlin. De Franse onderneming heeft kantoren in Parijs, Londen, Düsseldorf, Amsterdam, Madrid en Milaan.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-09T14:05:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.