Ingram Micro biedt partners flexibele financiering

Bedrijf wil het ict-verkoopkanaal bijstaan in onzekere coronatijden

Geld groei financieel

Ingram Micro komt zijn partners tegemoet met een financiering met flexibele betalingsopties. Het pakket aan oplossingen komt naast het kortetermijnkrediet te staan, dat de technologiedistributeur al aanbiedt.

Remco Nieuwenhuyse, binnen Ingram Micro Benenlux verantwoordelijk voor het dienstenprogramma, geeft aan dat met de financiering de go-to-market-mogelijkheden van partners verbeterd moet worden. Ook benadrukt hij dat Ingram Micro partners en hun klanten wil ondersteunen met financiële oplossingen gedurende de hele it-levenscyclus.

Steven Baggen, die bij Ingram Micro de zorg draagt voor de financiële diensten, geeft aan dat er binnen het channel ecosysteem een consistente behoefte is aan aanpasbare financieringsoplossingen. Het financieringsmodel zorgt er volgens hem voor dat resellers nog steeds vooraf worden betaald, terwijl eindklanten in staat worden gesteld om geld te besparen en toegang te krijgen tot de technologische oplossingen die ze nodig hebben.

Distribiteurs komen het kanaal tegemoet

Niet alleen Ingram Micro komt in deze coronacrisis de partners financieel tegemoet. Eerder melde Also dat het partners indien nodig uitstel van betaling biedt. Ook gaf het bedrijf aan flexibel te zijn met krediet. Ook Tech Data trof maatregelen door een bedrijfscontinuïteitsplan te activeren en te overleggen met resellers over de mogelijke financiële gevolgen van het virus. Softwareleverancier Ivanti kwam op zijn beurt met een crisisteam, gratis software en betalingsregelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-24T12:00:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.