Steltix brengt Nextworld naar Benelux

Dit artikel delen:
Enterprise resource planning ERP

Oracle JD Edwards-specialist Steltix uit Utrecht wordt de eerste reseller voor Nextworld in de Benelux en Zuid-Afrika. Nextworld biedt cloud-erp voor bedrijven die actief zijn op het gebied van manufacturing, distributie en in de financiële branche.

Jan Jaap Weerstand, ceo van Steltix, geeft aan dat Nextworld verschillende erp-applicaties biedt die gebouwd zijn op een no-code ontwikkelplatform. Steltix is overigens niet alleen distributiepartner. Het bedrijf was ook betrokken bij de ontwikkeling van de (eind)producten van Nextworld.

Van JD Edwards naar Nextworld

"Nextworld focust op erp-applicaties gebouwd op het eigen no-code-platform"

Nextworld, opgericht in 2016, komt uit de koker van JD Edwards-oprichter Ed McVaney, die het bedrijf in 2002 verkocht aan PeopleSoft/Oracle. Hij richtte Nextworld op in 2016 om in te spelen op de crisis, die volgens hem ontstond doordat de legacy erp-software tekortschoot bij de huidige technologie. Het bedrijf focust op erp-applicaties gebouwd op het eigen no-code-platform.

Steltix, opgericht in 1999, is specialist in Oracle JD Edwards-software. De onderneming heeft kantoren in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal en drie in Zuid-Afrika (Kaapstad, Johannesburg en Hermanus).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-31T10:41:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.