Plat4mation opent kantoren in Zwitserland

De Utrechtse Servicenow-partner Plat4mation vestigt zich in Zwitserland. Het opent hier twee kantoren die onder leiding komen te staan van directeur Tomi Selak. De dienstverlener wil zijn marktpositie in het Alpengebied versterken.

Plat4mation zegt al jaren klanten in Zwitserland en Oostenrijk te bedienen en ziet de landen dan ook als een belangrijke groeiregio. Om die reden opent het twee kantoren in Zwitserland, namelijk in Winterthur en Rolle. Directeur Tomi Selak gaat samen met Katja Thevenot-Bamert het bedrijf Plat4mation Alps opbouwen. De focus ligt op het opbouwen en versterken van de klantrelaties en het creëren van naamsbekendheid.

Plat4mation is in 2013 opgericht. In 2016 maakte het zijn eerste internationale stap naar België. Daar opende het een kantoor in Mechelen. Twee jaar later volgde uitbreidingen naar Duitsland (Frankfurt) en de VS (Boston) en sinds 2019 beschikt het over een ontwikkelingscentrum in India (Bangalore). De organisatie heeft ruim tweehonderd medewerkers in dienst verspreid over de genoemde kantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-07T11:32:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.