Also houdt voor achtste keer startupcompetitie

Dit artikel delen:
start-up

Voor de achtste keer nodigt distributeur Also bedrijven uit om zich in te schrijven voor de Also Startup Award. Alle bedrijven die innovaties bieden voor de it-industrie worden uitgenodigd. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden tot 31 augustus 2021.

De winnaars krijgen toegang tot het Also-ecosysteem om de marketing van hun producten te stimuleren. Met meer dan 110.000 resellers en in totaal negentig landen wereldwijd, biedt dit een uitstekende gelegenheid om hun setup uit te breiden. Also kan de winnaars ondersteunen met it of mankracht tot een bedrag van twintigduizend euro indien extra inspanningen nodig zijn voor de lancering of het verbeteren van de commercialisering. De jonge bedrijven profiteren ook van actieve marketing en ervaren salesteams. Bovendien krijgen ze permanente ondersteuning van zowel interne als externe deskundigen, gaande van de ceo van Also tot deskundigen uit de ict-industrie en inkopers.

Jury van deskundigen

"Een belangrijke springplank voor jonge technologiebedrijven"

Om voor de Startup Award in aanmerking te komen, moeten bedrijven een business case-presentatie indienen waarin zij hun businessmodel presenteren en het potentieel en de innovatiekracht van hun idee voor de it-industrie toelichten. Een jury van deskundigen selecteert de meest veelbelovende kandidaten, die vervolgens worden uitgenodigd voor een livepresentatie, die half september virtueel zal plaatsvinden. De uiteindelijke winnaars worden eind september bekendgemaakt.

‘Met de prijs creëren we een belangrijke springplank voor jonge technologiebedrijven’, zegt Also-ceo Gustavo Möller-Hergt. ‘Naast een groot netwerk bieden wij hen een platform voor directe samenwerking en verkoopkansen met Also-vendoren en ict-resellers. Aan de andere kant kunnen Also-partners een concurrentievoordeel behalen door nieuwe innovatieve oplossingen op de markt te brengen. De award creëert een win-win situatie voor alle betrokkenen.’

Aanmelden

Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun Also Startup Award rechtstreeks indienen bij info@also.com met als onderwerp #startupaward.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-16T16:48:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.