BlackBerry komt met nieuw beloningsprogramma

Dit artikel delen:
Blackberry logo office kantoor

Verkopers en engineers uit het partnernetwerk van Blackberry ontvangen vanaf nu beloningen voor de acquisitie van nieuwe klanten. Het BlackBerry Partner Protect & Earn-programma is opgezet om te investeren in channelpartners en om gezamenlijk succes op de lange termijn te stimuleren.

Ransomware-aanvallen blijven in een rap tempo toenemen. Opvallende hacks, van onder andere REvil en DarkSide, laten zien hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om deze aanvallen vroegtijdig te detecteren en bedrijven te beschermen. BlackBerry-partners zijn belangrijk bij het leveren van goede ai-oplossingen aan klanten om zich te verdedigen tegen het groeiende bedreigingslandschap. In ruil daarvoor heeft BlackBerry het allereerste programma opgezet om deze partners te belonen voor hun constante inspanningen.

Verlengstuk van partners

"We streven allemaal hetzelfde doel na: eindklanten, endpoints en bedrijven beschermen tegen cyberaanvallen"

BlackBerry zet zich in om het partnernetwerk te ondersteunen met behulp van onder meer training en het bieden van hulpmiddelen voor marktontwikkeling. ‘We willen een verlengstuk zijn van het verkoopteam van onze partners’, zegt Colleen McMillan, de wereldwijde vicepresident voor de channelsales bij BlackBerry. ‘We streven allemaal hetzelfde doel na: eindklanten, endpoints en bedrijven beschermen tegen cyberaanvallen. Voor ons draait het allemaal om een nauwe afstemming en samenwerking met onze partners om hen de juiste tools, informatie en ondersteuning te bieden. Zo kunnen zij hun werk met succes uitvoeren en blijven we samen ontwikkelen.’

Registratie voor het BlackBerry Partner Protect & Earn-programma is nu geopend en partners kunnen contact opnemen met hun BlackBerry channel account manager om zich aan te melden.

BlackBerry Partner Program

Vorig jaar oktober kwam BlackBerry met het wereldwijde BlackBerry Partner Program. Hierin zijn het Enterprise Partner Program en het Cylance Partner Program gecombineerd tot een overkoepelend programma. Met het nieuwe, internationale programma wil BlackBerry zijn partners verder ondersteunen in hun groei en innovatie. Het partnerprogramma biedt een gemeenschappelijk portaal met realtime-toegang tot vernieuwde trainingen, tools en hulpmiddelen om de partners te ondersteunen.

BlackBerry levert wereldwijd beveiligingssoftware en -diensten aan organisaties en overheidsinstellingen, die ze nodig hebben om het internet of things te beveiligen. Het bedrijf beveiligt meer dan vijfhonderd miljoen eindpunten, waaronder 195 miljoen auto’s op de weg. Het bedrijf zet ai en machine learning in om oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid, cybersecurity en dataprivacy.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-18T10:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.