Oracle wint opnieuw een HR Excellence Award

Award

De jury van de HR Excellence Awards verkoos Oracle voor de derde keer op rij tot ‘Best HR Technology Solutions & Integration Company’. Dit voor een end-to-end cloud hr-project bij een groot apothekennetwerk in België. Hiervoor wordt de door Oracle ontwikkelde Human Capital Management Cloud breed ingezet. De award erkent Oracle voor een uitmuntende performance.

Andere genomineerden in de categorie ‘Best HR Technology Solutions & Integration Company’ waren IBM, NGA, SAP-SuccessFactors en SDWorx. Een professionele vakjury bestaande uit senior hr-leaders van vermaarde lokale en internationale bedrijven kende de award aan Oracle toe op basis van zijn buitengewone merite.

De HR Excellence Award zet hr-dienstenleveranciers in de kijker voor hun innovaties en meerwaarde bij de gerealiseerde projecten bij klanten. Voor de genomineerden is deze award de ultieme erkenning binnen de sector. Niet enkel voor hun bedrijfsstrategie en hun visie, maar ook ten aanzien van innovatie en de kwaliteit die hun teams leveren. De genomineerden kregen de kans om de ondersteuning die ze klanten bieden bij hun groei, productiviteit en winstgevendheid duidelijk aan te tonen​.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-30T12:14:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.