Deloitte neemt Orbit One over

Overname handen schudden

Deloitte neemt Orbit One over, een expert in digitale transformatie en cloudtoepassingen. Deze overname ondersteunt de groei van Deloitte's accountancy-bedrijfstak en versterkt het bestaande aanbod in de Belgische kmo-markt.

'Deze overname sluit aan op de bestaande advies- en consulting diensten van Deloitte in het kmo-marktsegment. Zowel Deloitte Accountancy als Orbit One klanten kunnen vanaf nu beroep doen op een team van vijftig consultants die zich specialiseren in Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving', zegt Johan Vlaminckx, Partner Deloitte Accountancy.

Deloitte Accountancy is multidisciplinaire adviseur en partner van meer dan vijfduizend kmo's, familie- en groeibedrijven. Met het digitale platform 'Digital Accountant', wordt technologie gekoppeld aan de expertise van alle Deloitte accountants. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden met de klant en is de informatie te allen tijde beschikbaar, waar ook ter wereld.

Orbit One

Orbit One is reeds twinitg jaar actief als it-consultant in de Belgische markt. Met oplossingen op basis van o.a. Microsoft technologieën zoals Azure, .NET, Office 365, SharePoint, Power BI en MS Dynamics CRM. Orbit One focust zich op middelgrote ondernemingen en assisteert hen bij de digitalisering van bedrijfsprocessen door toepassingen aan te reiken op het vlak van klantenbeheer, kennisbeheer en digitale samenwerking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T14:36:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.