John Hough is VP of sales bij Aspect software

John Hough

It-leverancier Aspect Software, van cloud-, self hosted en hybride oplossing, stelt John Hough aan als regional vice president of sales voor Noord-Europa. Hough was eerder head of enterprise sales emea bij Rackspace – een bedrijf in managed-clouddiensten – waar hij in minder dan vijf jaar tijd een jaarlijkse groei van 25 procent realiseerde.

De benoeming van Hough volgt op de bevestiging dat Stephen Ball door Aspect is aangesteld als senior vice president Europa en Afrika. Beide aanstellingen zorgen voor een sterk leiderschap in de Europees-Afrikaanse regio en versterken de strategische verschuiving van het bedrijf richting specifieke geografische markten. Hough werkt zelf vanuit Londen en is daar verantwoordelijk voor de groei van sales in Noord-Europa (inclusief Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië). Hij zal in die rol samenwerken met Ball en het wereldwijde senior managementteam om de salesstrategie verder te ontwikkelen.

Hoog op zijn prioriteitenlijstje staat het uitbreiden van bestaande klantrelaties in Noord-Europa met het technologieportfolio van Aspect, waaronder Aspect Unified IP en Zipwire, het mobiele self-serviceplatform Aspect CXP en de workforce-optimalisatiesuite Aspect EQ WFO.​

John Hough

Hough heeft meer dan tweeëntwintig jaar ervaring in direct sales op het gebied van telecom, fast moving consumer goods (FMCG) en transport. Hij bekleedde leidinggevende salesfuncties bij verschillende bedrijven in de Fortune 500, waar hij succesvolle groeistrategieën realiseerde en eersteklas salesteams opzette. Als manager van salesteams behaalde hij topprestaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika voor organisaties als Orange, Unilever, Coca-Cola en Vodafone.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-26T09:20:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.