Cheops zet duurzame groei verder

Stijging

It-dienstenleverancier Cheops uit Edegem zet zijn duurzame groei verder. Het sloot 2015 af met een omzet van 18,6 miljoen euro, een stijging van 9 procent in een woelige markt.

Deze groei zorgde er ook voor dat het bedrijf voor het zesde jaar op rij genomineerd werd tot Trends Gazelle, de lijst van snelgroeiende bedrijven van het zakelijke blad Trends. Met de opening van een nieuw kantoor in de regio Brussel wil Cheops deze groei ook blijven bestendigen.

In 2015 zag Cheops opnieuw een sterk toenemende vraag naar cloud en managed services, met een groei van 24 procent in die activiteiten als resultaat. Cheops ziet een duidelijke verschuiving in België van investeringen in it naar het gebruik van it als een dienst. Zo brachten onder meer de technische controledienst BTV, Groep Van Pelt en SDM-Valorum hun volledige it onder in de Cheops-cloud. Ter ondersteuning van de groei breidde Cheops het eigen cloudplatform, ondergebracht in een Tier 3+ datacenter in België, gevoelig uit.

In 2016 plant Cheops de organisatie verder uit te bouwen door 55 nieuwe medewerkers aan te werven. Voorts zet Cheops sterk in op ontwikkeling en het vermarkten van nieuwe diensten, om klanten beter te blijven ondersteunen in een snel veranderende markt. Zo zal de dienstenportfolio op het vlak van cloud, mobility en security aanzienlijk worden uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-10T10:43:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.