Nederlands Plat4mation landt in Mechelen

Het Nederlandse Plat4mation, aanbieder van service management oplossingen in de cloud, vestigde zich onlangs op Mechelen Campus. Dit om de klanten uit de Belux-regio beter te bedienen.

Het Utrechtse bedrijf haalt steeds vaker opdrachten binnen in België en Luxemburg. Om deze klanten beter te bedienen, besloot Plat4mation een kantoor in Mechelen te openen. 'We werken ook met internationale klanten die vaak vanuit Brussel, Antwerpen en Luxemburg opereren. Ons kantoor in Mechelen verbetert de samenwerking met onze klanten', aldus Gerry Appeltants, managing director van Plat4mation voor de Belux-regio.

Gerry Apeltants, met een verleden bij Fujitsu, is ook verantwoordelijk voor de verdere uitbouw in de Belux. Hiervoor werd ook Raphael Rodrigues aangetrokken als cto.

Plat4mation heeft een hoofdkantoor in Utrecht. Het implementeert service management-oplossingen gebaseerd op het Servicenow-platform en geeft advies, training en support voor dit platform. Daarnaast ontwerpt en ontwikkelt Plat4mation eigen apps voor ondersteuning van it service-management, facilitymanagement, hr-management en it operations-afdelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-11T09:39:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.