Getronics rondt overname cloud-activiteiten Colt af

Handen schudden

Ict-dienstverlener Getronics rondt de overname van de managed cloud business van Colt af. Daarnaast komt Getronics ook nog op de proppen met een nieuwe managed cloud service, een portfolio aan oplossingen voor bedrijven die willen digitaliseren.

Naast de overname werd tussen Getronics en Colt ook nog een strategische samenwerking aangegaan. Getronics gaat managed cloud services aanbieden aan de klanten van Colt en gebruik maken van de spraak- en datacenteroplossingen van Colt. Ongeveer zeshonderd klanten maken de overstap van Colt naar Getronics. Ze zijn afkomstig uit elf landen en worden op twaalf verschillende locaties in Europa gehost.

Getronics heeft deze activiteiten samengevoegd met zijn bestaande clouddiensten in een nieuw portfolio van cloud services onder de naam managed cloud services. Door volledige integratie in het bredere Getronics portfolio van it-diensten biedt het klanten 'workspace as a service'-mogelijkheden binnen toegewijde, gedeelde of openbare cloud services – of een combinatie van alle drie. Deze worden allen ondersteund door de end-to-end managed services van Getronics. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-04T08:15:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.