Destiny haalt 10 miljoen euro op bij Mentha Capital

Kapitaal

Destiny, een one-stop shop voor integratie van telecomdiensten en cloudtoepassingen, haalt een bijkomende investering op van tien miljoen euro. Het Nederlandse investeringsfonds Mentha Capital levert deze inbreng. Hiermee wil Destiny overnames doen.

Mentha Capital zorgt voor de hoofdbrok van deze investering van tien miljoen euro. Ook de oprichters, de broers Samuel en Daan De Wever, steken vers geld in het bedrijf. Het ING Activator Fund, Sherpa Invest en enkele business angels van het eerste uur stappen uit de onderneming. De broers blijven aan het roer van het bedrijf.

Destiny tekende vorig jaar een groei op van 60 procent. Dat was goed voor een omzet van vijftien miljoen euro. Binnen de vier jaar moet dit honderd miljoen zijn. Om dit te realiseren willen de broers overnamen doen. 

Het kapitaal spekt dan ook de oorlogskas voor de overnames die op de agenda staan. Het gaat om internationale overnames. Eerst ni West-Europa en later in Centraal-Europa. Hiervoor lopen naar eigen zeggen 'enkele trajecten'. De broers hopen deze zomer één van deze trajecten af te ronden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-23T09:51:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.