Portland sluit partnership met Egenera

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Portland start samenwerking met Egenera, leverancier van clouddiensten en cloudmanagementsoftware. Met dit partnerschap biedt de distributeur zijn mkb-klanten in de Benelux voortaan de clouddienst Xterity van Egenera.

Portland is gespecialiseerd in het leveren van it-diensten en cloud- en managed services. Door het distributiepartnerschap met Egenera wil de distributeur bedrijven helpen het volledige potentieel van de cloud te omarmen.

Xterity’s diensten voor bedrijfscontinuïteit bieden on-premise server-to-cloud- of cloud-to-cloud-back-up en disaster recovery. De Xterity-clouddiensten bieden verder exclusief voor het kanaal een reeks aan private- en publieke-clouddiensten, waaronder infrastructure as a service (IaaS), disaster recovery as a service (DRaaS), Back-up as a service (BaaS) en Cloudmigrate. Met Xterity kunnen resellers snel starten op de clouddienstenmarkt, zonder aanschafkosten of doorlopende onderhoudskosten.

Mijlpaal

Till Brennan, vice president EMEA van Egenera  is blij dat Xterity nu ook in de Benelux-regio wordt aangeboden. 'Ons nieuwe partnership met Portland is een belangrijke mijlpaal in de wereldwijde adoptie van Xterity. We kijken ernaar uit onze clouddiensten samen met Portland te kunnen aanbieden aan zijn mkb-klanten.'

Kim van Brugge, managing director van Portland, geeft aan dat mkb'ers onder meer voordeel kunnen halen uit de cloud door het hosten van applicaties, disaster recovery en back-up. 'We zijn erg blij met het partnership met Egenera en blijven ons netwerk van leveranciers uitbreiden, zodat we de meest vooruitstrevende technologieën kunnen aanbieden voor naadloze cloudmigraties.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-07T13:39:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.