Cheops neemt IT-flex over

Deal handen schudden overname

It-dienstverlener Cheops Technology neemt IT-flex uit Kontich over. Cheops haalt hiermee veertig softwareontwikkelaars in huis. De omzet van de totale groep stijgt daarmee naar 27 miljoen euro. Met de overname speelt Cheops in op de vraag naar een geïntegreerde dienstverlening voor de cloud.

Alle medewerkers van IT-flex blijven aan boord. Met de expertise van deze collega's breidt Cheops zijn dienstverlening uit om een antwoord te bieden op de groeiende vraag van bedrijven om hun applicaties en infrastructuur steeds sterker op elkaar af te stemmen.

'Er is een verschuiving naar het zogenaamde model van IT as a Service waarbij bedrijven niet langer moeten investeren in hardware, software of complexe installaties maar it afnemen als een dienst. Bedrijven willen een betrouwbare partner die hen adviseert om de juiste keuzes te maken, die de verschillende oplossingen met elkaar integreert en die hun taken ontneemt welke niet tot hun corebusiness behoren. Dat vraagt om extra kennis over applicaties die we in huis halen dankzij het samengaan met IT-flex,' aldus Filip Goos, ceo van Cheops.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-21T09:22:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.