Managed hosting door True

Unifiedpost neemt Onea en Nomadesk over

 

Deal handen schudden overname

UnifiedPost, leverancier van elektronische facturatie- en registratiediensten, kondigt de overname van Onea (real-time acounting) en Nomadesk (bestandsdeling) aan. Met deze overname wil UnifiedPost een brug bouwen tussen de interne systemen van deze bedrijven en de software van UnifiedPost. Klanten kunnen hiermee naar eigen zeggen naadloos werken met de aangeboden diensten.

Eerder dit jaar werd de overname van Nomadesk al bekend door een kleine paragraaf in een persbericht van de GIMV over zijn resultaten. Nu maakt de leverancier van facturatieoplossingen ook bekend Onea over tenmen. UnifiedPost zet met de overnames een stap vooruit in haar betrachting om een one-stop-shop portfolio van b2b-diensten aan te bieden aan klanten. 

In de komende maanden zullen Onea en Nomadesk geïntegreerd worden in de organisatie, met respect voor hun eigenheid. UnifiedPost voorziet ook bijkomende investering om meer waarde uit de huidige platformen te halen. Verder zal het bedrijf ook een nieuw centraal hoofdkantoor in Gent in gebruik nemen om de dienstverlening te stroomlijnen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5994070). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×