Western Digital lijft Upthere en Tegile Systems in

Focus op cloudopslag aanleiding van aankopen

Cloudopslag

Leverancier van harde schijven Western Digital neemt de Amerikaanse aanbieder van cloudopslagdiensten Upthere en de flash storage specialist Tegile Systems over. Met de overname van Upthere richt Western Digital zich dus niet meer uitsluitend op lokale opslag, maar meer en meer op cloudopslag. De overnamebedragen zijn niet bekendgemaakt.

Upthere is een aanbieder van apps die zich richten op de thuisgebruiker. Het bedrijf is opgericht in 2011, de eerste apps kwamen in 2015 op de markt. De naam Upthere blijft behouden.

Tegile Systems werd in 2012 opgericht en specialiseert zich in hybride flash storage arrays voor gebruik in gevirtualiseerde server en desktop-omgevingen. De onderneming gaat op in de datacentersystemen-tak van Western Digital. 

Computable Awards 2017

Western Digital is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie ‘ICT-infrastructuurleverancier van het Jaar’. De awards worden op dinsdag 31 oktober 2017 voor de twaalfde keer uitgereikt. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met 8 oktober 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-31T11:17:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.