Managed hosting door True

Cisco en Google ontwikkelen hybride cloud

Cisco en Google Cloud slaan de handen inéén voor de ontwikkeling van een hybride cloudoplossing. Gebruikers kunnen hier applicaties en diensten in implementeren, beheren en beveiligen. De oplossing is beschikbaar in zowel on premise-omgevingen als het Google Cloud Platform (GCP). Daarvoor zijn de partijen een partnerschap aangegaan.

Via de hybride cloudoplossing kunnen organisaties hun applicaties en diensten implementeren, beheren en beveiligen. Het levert de snelheid en omvang van de cloud, gecombineerd met de beveiliging van on premise. Dit moet naar eigen zeggen de investeringen in cloud- en on premise-omgevingen optimaliseren.

De Cisco-Google-cloudoplossing is in het eerste half jaar van 2018 beschikbaar voor een beperkt aantal klanten. In het tweede helft van het jaar is het voor iedereen beschikbaar. Het wordt verkocht en ondersteund door Google Cloud, Cisco en Cisco’s partnernetwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.