Reseller kan cloudkennis bijspijkeren met Exclusive

School

De Franse it-distributeur Exclusive Networks Group is een overeenkomst aangegaan met Arcitura Education. Dit is een Canadese aanbieder van trainings- en certificeringsprogramma's op it-gebied. Beide partijen gaan in dertig landen wederverkopers een zogeheten cloud certified professional (ccp)- accreditatieprogramma aanbieden.

'Resellers kunnen het zich niet veroorloven om hun voorsprong op de markt te verliezen door een gebrek aan cloudcompetenties. Ze hebben nieuwe vaardigheden nodig om hun ervaring en technologische kennis aan te vullen, zodat klanten ze blijven beschouwen als relevant voor hun toekomst. Ons ccp-programma is hier speciaal voor gemaakt', zegt Andre Dieball, manager Services bij Exclusive Group.

Het programma bestaat uit cursussen en examens, samengesteld uit acht gecertificeerde specialismen in cloudexpertise, waaronder cloud technology professional, cloud architect en certified cloud security specialist. Cursussen worden wereldwijd geleverd, klassikaal of online.

Exclusive Networks zal in de Benelux vanaf 2019 starten met klassikale cursussen vanuit zijn Cloud Competency Centre. Deze cursussen zijn voor resellers, maar kunnen ook aan eindklanten aangeboden worden via resellers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-14T14:53:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.