DeltaBlue scoort 300.000 via KBC-crowdfunding

DeltaBlue uit Hasselt heeft driehonderdduizend euro opgehaald via een crowdfunding-campagne. Deze werd opgezet op het Bolero Crowdfunding van KBC. DeltaBlue zet het geld in om de commerciële organisatie verder uit te bouwen en de nodige certificaten te behalen voor de grootzakelijke (enterprise)markt.

DeltaBlue, in 2015 opgericht door Bram Pieters en Maecenas Group, levert cloudoplossingen voor digitale agentschappen en software ontwikkelaars. Het bedrijf heeft veertien medewerkers in dienst. Zij zijn actief vanaf de Corda Campus in Hasselt en bedienen klanten als Wijs, Wunderman, Prophets en Yappa.

Om verder te groeien zijn nieuwe middelen nodig. ‘We zetten volop in op het behalen van een iso-certificaat en het is tevens noodzakelijk om onze commerciële organisatie verder te professionaliseren’, vertelt cto Bram Pieters. ‘We gaan ook verdere stappen zetten richting het buitenland.’

Het bedrijf koos voor crowdfunding, waarbij voor een minimum bedrag een beroep wordt gedaan op particuliere investeerders. Dit deed DeltaBlue via het Bolero crowdfunding-platform van KBC. Het gaat om een obligatielening van driehonderdduizend euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-09T09:41:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.