Hydro66 start Benelux-activiteiten op

benelux

Hydro66, de Zweedse leverancier van datacenterclouddiensten landt in België en breidt hiermee ook uit naar Nederland en Luxemburg. De Belgen Patrick Smidts en Veerle T’jampens zijn respectievelijk Benelux-directeur en marketingmanager.

Met een power usage effectiveness (pue) van 1.07, claimt Hydro66 te beschikken over het grootste, meest performante en groenste co-location datacenter van Europa. Dat is gevestigd in het noorden van Zweden en zou tot de helft goedkoper zijn dan gelijkaardige sites in Amsterdam of Londen. Hydro66 mikt op ondernemingen, systeemintegratoren en cloud providers, maar eveneens op leveranciers van blockchaindiensten en cryptohosting.

Het is geen toeval dat Patrick Smidts en Veerle T’jampens zijn gekozen om de Benelux aan te pakken. Beiden hebben zo’n tien jaar samengewerkt bij Easynet. Patrick Smidts was vanaf 1999 zeven jaar algemeen directeur van Easynet en leidde vanaf 2007 de activiteiten van Easynet China en vervolgens Asia Pacific. En één van de investeerders in Hydro66 is David Rowe, de oprichter en gewezen ceo van Easynet. Toen Hydro66 besloot de activiteiten op te trekken naar de Benelux werden Patrick Smidts en Veerle T’jampens dan ook aangesproken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-16T15:56:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.