Kubecon verplaatst naar half augustus

Kubecon + CloudNativeCon 2020 wordt van donderdag 13 tot zondag 16 augustus in Amsterdam gehouden. De Europese editie van deze ontwikkelaarsconferentie zou eerst de komende week plaatsvinden, maar moest zoals zo vele beurzen worden uitgesteld.

De organisator Cloud Native Computing Foundation (CNCF) had aanvankelijk op tienduizend bezoekers gerekend, merendeels ontwikkelaars van het snelgroeiende orkestratie-platform Kubernetes. Maar met de nieuwe termijn die voor een deel in het weekeinde ligt, is het bezoekersaantal lastig te schatten. Overigens is de CNCF zich ervan bewust dat allerminst zeker is dat in augustus geen gezondheidsrisico's meer bestaan.  

Mocht het evenement opnieuw worden geannuleerd, dan zal de beurs op dezelfde data virtueel doorgaan met dezelfde sprekers en sessies. De CNCF zal een online-platform inrichten dat alle mogelijkheden tot interactie biedt tussen de congresdeelnemers. Ook met sprekers die keynotes of deelsessies houden, is virtueel contact mogelijk. Zelfs de wandelgangen worden virtueel waardoor bezoekers elkaar gemakkelijk kunnen ontmoeten. Ook de sponsors blijven benaderbaar. De CNCF voorziet in een virtueel sponsordorp. 

Deelnemers die in augustus zijn verhinderd, krijgen hun geld terug. Mensen die opnieuw een vliegticket gaan boeken, wordt aangeraden dit te doen met gratis annuleringsmogelijkheid.  

Verwacht wordt dat in Amsterdam veel nieuwe technologie wordt aangekondigd die is te integreren in Kubernetes. Bedrijven zoals Aspen Mesh  en Kong die dat de volgende week hadden willen doen, nemen nu hun toevlucht tot webinars.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-27T13:14:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.