Claranet neemt CorpFlex over

Claranet, een van oorsprong Britse leverancier van managed services die ook in Nederland actief is, neemt het Braziliaanse CorpFlex over. Hiermee wordt de organisatie in Brazilië Claranet's grootste buiten Europa.

CorpFlex levert private cloud-oplossingen voor bedrijfskritische systemen aan grotere ondernemingen. Claranet was al actief in Spanje, Portugal en Latijns-Amerika. Eind 2017 werd begonnen in Brazilië. In deze korte periode heeft het bedrijf grote Braziliaanse organisaties aangetrokken, zoals ruimtevaartbedrijf Embraer, de toonaangevende mediagroep TV Globo en de groothandelsbank Banco Fibra.

Volgens een woordvoerder bedraagt de gezamenlijke omzet van Claranet Brazilië en het overgenomen CorpFlex twintig miljoen euro. Beide onderdelen hebben samen tweehonderd medewerkers in dienst waarvan 150 van CorpFlex komen.

In de Spaans- en Portugeestalige markt steeg de omzet de afgelopen vier jaar met 800 procent naar 128 miljoen euro. Wereldwijd bedraagt de jaaromzet van Claranet meer dan 425 miljoen. Het aantal medewerkers is 2200.  Het bedrijf is actief in negen landen. Claranet Benelux is gevestigd op het Science Park Eindhoven. 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T15:32:00.000Z Alfred Monterie