Destiny blijft shoppen in Frankrijk

vlaggen

Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen, neemt opnieuw in Frankrijk een bedrijf over. Deze keer gaat het om Ipline, een dienstverlener uit de Rhône-Alpes.

Ipline biedt zowel netwerkoplossingen, datahosting, beveiliging van informatiesystemen en unified communications-oplossingen aan. Het bedrijf maakt voor de uitvoering van de activiteiten gebruik van zes datacenters in de regio Rhône-Alpes en Île-de-France. Ipline is ook actief in de gezondheidszorg met een specifieke hosting-oplossing. 

De medeoprichters van Ipline worden aandeelhouder van de Destiny groep en lid van het directiecomité van Destiny in Frankrijk.  Door deze overname telt de Destiny groep 450 medewerkers, waarvan 180 in Frankrijk. Het bedrijf zal naar verwachting in 2021 een totale omzet behalen van 120 miljoen euro waarvan ongeveer veertig procent in Frankrijk.

Europese speler

Met deze overname is Destiny niet aan zijn proefstuk toe wat Frankrijk betreft. Eerder dit jaar lijfde het ook al de Franse operator Alliantel in. ‘Deze overname is een volgende stap om verder te kunnen groeien op de Franse markt en een cloudcommunicatiepartner te worden voor zowel kmo’s als grotere bedrijven, aldus Daan De Wever, ceo van Destiny. ‘Daarnaast kadert het ook in onze ambitie om een leidende speler te worden in Europa op vlak van veilige cloudcommunicatie-oplossingen, waarbij we telkens tot de belangrijke aanbieders willen horen in de lokale markten waar we aanwezig zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-01T11:53:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.