Westpole opent kantoor in Frankrijk

Franse vlag

Westpole, leverancier van cloud en managed services, opent een hoofdkantoor in het Franse Straatsburg. Tegen het einde van dit jaar moeten hier zeventig collega’s in dienst zijn.

Westpole is een Italiaanse leverancier van it-diensten en -oplossingen. De organisatie ontzorgt bedrijven van het beheer van infrastructuur en applicaties en ondersteunt hen bij hun digitale transformatie. Het beschikt over kantoren in Italië en de Benelux en breidt nu uit naar Frankrijk. Het kiest dit land vanwege de bestaande contracten met diverse Europese en internationale operators, zowel op de particuliere markt als bij overheidsinstellingen.

‘Met de uitbreiding in Frankrijk betreedt Westpole één van de belangrijkste landen voor digitale innovatie in Europa’, vertelt Massimo Moggi, algemeen directeur Westpole Europa.

Westpole heeft ruim zeshonderd mensen werknemers in dienst verspreid over zeven kantoren in Italië (Rome, Milaan, Venetië en Bologna), België (Vilvoorde, Mont-Saint-Guibert) en Luxemburg (Windhof). Dat is goed voor een omzet van ongeveer honderd miljoen euro.

De Benelux-tak kwam in 2020 tot stand toen de Duitse Livia Group het bedrijfsonderdeel Professional Solutions van Iris Group overnam. In deze regio zijn zo’n driehonderd werknemers in dienst verspreid over kantoren in België en Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-06T10:03:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.