Exact komt met hr-suite voor mkb/kmo

Hoofdkwartier

Exact-hoofdkantoor in Delft.

Softwareleverancier Exact introduceert Exact Online HR, een softwarepakket voor salarisadministratie en personeelszaken specifiek gericht op kleine of middelgrote ondernemingen (mkb/kmo). De erp-leverancier gaat met het pakket de concurrentie aan met Afas en Visma/ Raet.

Volgens het Delftse softwarebedrijf is Exact Online HR een ‘totaalpakket’ dat ondernemers meer overzicht en gebruiksgemak biedt bij het regelen van personeelszaken en salarisadministratie.

‘Bij veel ondernemers zijn de hr-gegevens verspreid over meerdere softwaresystemen en lijstjes. Dat kost hr-specialisten en managers veel tijd. Bovendien zijn hr-systemen op die manier nooit volledig up-to-date’, schrijft de softwaremaker in een bericht over de introductie van de nieuwe hr-software.

Officient

De softwaresuite komt voort uit de overname van de Belgische hr-softwaremaker Officient. Dat bedrijf werd in september 2020 door Exact ingelijfd. Met de hr-software - die ook integreert in bestaande Exact-oplossingen zoals Exact Online Salaris - kunnen gebruikers workflows aanmaken en taken plannen en toewijzen. Bijvoorbeeld bij het in dienst treden van nieuwe collega’s.

Exact Online-klanten kunnen de software als module aan hun bestaande abonnement toevoegen. De dienst is ook los als software-as-a-service (saas)-oplossing verkrijgbaar.

Hoge verwachtingen

Exact-ceo Paul Ramakers vertelde afgelopen zomer in een interview met Computable veel te verwachten van de hr-software van Exact. Naast de functionaliteiten van de programmatuur moet ook de kennis en kunde van het Officient-personeel bijdragen aan groei binnen de markt voor hr-software in de Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-08T11:52:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.