Deloitte en VMware bieden cloud practice

Deloitte

Deloitte en VMware starten een gezamenlijke cloud practise. Het is een samenwerking die ruim vijf jaar geleden een stuk minder voor de hand liggend was.

Deloitte en VMware introduceren de Deloitte VMware Distributed Cloud (DVDC) Practise. Die moet klanten helpen hun zakelijke it te transformeren dankzij verbeterde mogelijkheden voor automatisering, edge computing, iot en kunstmatige intelligentie. Cloud staat centraal in hun aanbod. Beide bedrijven willen klanten helpen te transformeren dankzij een effectieve implementatie en het gebruik van gedistribueerde cloudarchitecturen.

In de wereld van it-diensten en outsourcing is Deloitte een opkomende partij.  Als zogenaamde Big Four-consultant legde het zich de voorbije jaren meer en meer toe op it-outsourcing, en wordt het aanzien als uitdager van gevestigde partijen als Accenture. Deloitte is sterk in businesstransformatie en draagt innovatie hoog in het vaandel, maar heeft voor it-outsourcing wel de reputatie om diensten met een hoog prijskaartje aan de man te brengen.

Hoe dan ook, de strategische alliantie met een technische partij als VMware is een actie die vijf à tien jaar geleden een stuk minder voor de hand liggend zou zijn geweest.


Tanzu

De alliantie van Deloitte en VMware, en nu de strategische DVDC Practise, moet klanten helpen om efficiënter gedistribueerde cloud-architecturen te implementeren, inclusief publieke, private en edge-omgevingen. Deloitte en VMware willen klanten helpen de overstap te maken naar moderne software-engineering door de ervaring van ontwikkelaars te verbeteren en tools en services mogelijk te maken voor een efficiëntere ontwikkeling en levering van producten en applicaties.

De cloud-oplossingen van Deloitte moeten klantervaring en methoden combineren, met vooraf geïntegreerde software ecosystemen, referentiearchitectuur en bedrijfstransformatie-elementen. VMware cross-cloud-services, met name VMware Tanzu, moeten klanten helpen voorzien in een cloud-native-apps-platform en een ecosysteemstrategie waarmee Deloitte als outsourcingpartij applicaties sneller en veiliger in productie moet kunnen brengen in sectoren zoals detailhandel, de publieke sector, automotive, de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-11T10:24:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.