Keensight investeert in softwarebedrijf Lisam Systems

Private investeerder Keensight Capital neemt een belang in Lisam Systems, een wereldwijde leverancier van oplossingen voor wet- en regelgevingssoftware en met het hoofkantoor in België.

Lisam Systems biedt een breed spectrum van softwareoplossingen, waaronder software voor het opstellen, beheren en verdelen van GHS2-conforme veiligheidsinformatiebladen voor chemicaliën in meer dan 55 talen. Daarnaast biedt het bedrijf diensten zoals software-installatie en -implementaties. Het beschikt wereldwijd over meer dan 230 werknemers in meer dan twintig landen. Het bedient meer dan tweeduizend klanten die wereldwijd actief zijn in chemie, wasmiddelen, verven en coatings, industriële en speciale gassen en parfums.

In de voorbije afgelopen drie jaar is Lisam Systems met ongeveer een kwart per jaar gegroeid en zal naar verwachting in 2022 een omzet van ongeveer dertig miljoen euro genereren, waarvan ongeveer zeventig procent van de totale inkomsten afkomstig is van de verkoop van saas-software. Keensight Capital zal Lisam Systems ondersteunen in zijn volgende stappen. Zo zal het helpen organische groei te stimuleren door hun bestaande compliance-platform verder te ontwikkelen, en door het versterken van de sales en marketingstrategie. Daarnaast zal Keensight de versnelling van de internationale expansie van Lisam ondersteunen, zowel organisch als via overnames.

Over de grootte van de investering en het belang van Keensight in Lisam is niets bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-21T12:20:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.