Wie volgt Peter Hinssen op als IT Person of the Year?

Stemming loopt nog tot en met 11 februari

Dit artikel delen:

Computable maakte op de laatste werkdag van 2017 de 67 kanshebbers voor IT Person of the Year bekend. Het publiek kan tot en met 11 februari op vijf favorieten stemmen. Op basis van deze stemmen wordt vervolgens de shortlist samengesteld. Inmiddels zijn er drie weken verstreken en maakt Computable de balans op.

Als ict-vakblad kiest Computable voor een derde keer zijn ‘IT Person of the Year’. De redactie, bestaande uit Luc Blyaert, Frederic Petitjean en William Visterin, neemt met deze prijs een voorbeeld aan het bekende tijdschrift Time, maar dan specifiek voor zakelijke technologie en in Belgische context. Eerdere winnaars zijn technologie-ondernemer Peter Hinssen (2016) en Proximus-ceo Dominque Leroy (2015).

Na het introduceren van de longlist van 67 genomineerden, waarvan maar liefst vijftien vrouwelijke kandidaten, is het de beurt aan het publiek om te stemmen. Dit kan tot en met 11 februari 2018. Drie weken volop in het stemproces, hebben velen hun stem uitgebracht. Dit zorgt momenteel voor een top-8.

Op 12 februari is de stemmodule gesloten. De redactie stelt vervolgens een shortlist samen en bepaalt uiteindelijk de winnaar op basis van bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in 2017, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop.

Uitreiking

Wie in dit jaar deze award in de wacht mag slepen, wordt bekend gemaakt tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 14 maart 2018 in Brussel. Om 16:00 uur wordt de prijs in het Computable Café uitgereikt aan de IT Person of the Year.

Stemmen

Stem nu nog op uw favoriete it-persoonlijkheid via de stemmodule. Dit kan tot en met 11 februari 2018. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-19T09:33:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.